webdesign
webdesign Home | Webdesign | Portfolio | Klantentoegang | Contact  

 

website maken KMO webdesign webdesign Vlaanderen België webdesign portfolio webdesign CMS klanten webdesign betaalbaar KMO

 

Welkom op de website van SurfPlus

SurfPlus. What's in a name? Onze bedrijfsfilosofie, niets meer, niets minder! Internet moet voor u een meerwaarde, een sur(f)plus, betekenen, anders beginnen wij er niet aan! SurfPlus kan u van dienst zijn in alle stappen om uw website online te brengen: domeinregistratie, webdesign en webhosting.

Onze doelgroep zijn KMO's en particulieren die overtuigd zijn dat een aanwezigheid op het internet een reële meerwaarde betekent. Onze troeven zijn een sterke klantgerichtheid en een juiste betaalbare prijs voor een degelijk product.

Wij volgen consequent een no-nonsense strategie. In de eerste plaats luisteren we naar u, onze klant, KMO of particulier, omdat u de expert bent in uw vakdomein. Vervolgens gebruiken wij onze webdesign expertise om uw boodschap/diensten naar het web te brengen.

In vele gevallen is het gebruik van zogenaamde dynamische webpagina's een must om de eigenaar van de website toe te laten haar/zijn website up-to-date te houden. U hebt zich ongetwijfeld ook al vaak geërgerd aan websites die hopeloos achterhaald zijn omdat de laatste aanpassing van meer dan een jaar terug dateert. Met dynamische webpagina's behoren die kopzorgen tot het verleden (klik hier voor uitleg en een demo).

Genoeg eigenlof! Wilt u een idee hebben van onze werkwijze, wilt u een ruwe schatting hebben van wat uw website u zal kosten of bent u geïnteresseerd in de technische details van webdesign, consulteer dan onze webdesign pagina.

Wilt u snel weten wat we zoal in huis hebben, neem dan beslist een kijkje in onze portfolio.

Hebt u nog vragen? Geen probleem, vul het contactformulier in, beschrijf in het kort uw opdracht en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!


Tot binnenkort,

SurfPlus Design Team
Leuven Belgie Vlaanderen


Recent nieuws

[29/07/04]
oplevering administratie module van CLT zomercursus. Een geïntegreerd document beheer systeem zorgt vanaf nu voor grote tijdsbesparingen bij de administratie van de inschijvingen.Portfolio

Voor als u niet kan wachten...: Vakantiewoning te Penne,...Zoeken
Zoek op onze website door één of meerdere termen in te tikken:
website

ontwerpen site ontwerpen site

Warning: filemtime(): stat failed for /homenl.php in /var/www/vhosts/surfplus.be/httpdocs/index.php on line 138 Warning: filemtime(): stat failed for /newsnl.php in /var/www/vhosts/surfplus.be/httpdocs/index.php on line 140 Warning: filemtime(): stat failed for /sb2nl.php in /var/www/vhosts/surfplus.be/httpdocs/index.php on line 142
KMO webdesign betaalbaar